Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden Ana Lesko, lovită de criză: Cântăreața a scăzut considerabil tariful pentru prestațiile artistice

Ana Lesko, lovită de criză: Cântăreața a scăzut considerabil tariful pentru prestațiile artistice

Un articol de: |

Ana Lesko a scăzut tariful pentru prestațiile artistice. Considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, artista acceptă acum să urce pe scenă și să facă show pentru 900 de euro, mult sub încasările din anii trecuți care se ridicau la 2.500 de euro.

Ana Lesko a fost ani la rând una dintre cele mai bine cotate artiste autohtone, dar criza a făcut-o pe frumoasa basarabeancă să urce acum pe scenă și pentru 900 de euro. În urma cu doi ani încasa mii de euro, dar acum se mulțumește doar să aibă spectacole și încasează mai putin de jumătate din tarifere percepute în 2011.

Atunci pentru un spectacol sexy de 40 de minute, dar si pentru melodiile cântate Anna Lesko reușea să încaseze și 2.500 de euro. Între timp spectacolele s-au rărit, iar pentru a rămâne pe piata, artista a trebuit să scadă mult din pretențiile financiare. Cu toate acestea Anna Lesko încearca să se reinventeze și abordează un nou sound cu cea mai noua piesă "Ana', scoasă în primăvara acestui an.


Ana Lesko - Ana
Embed:

Citeşte mai multe despre:   ana lesko,   tarif concerte,   ana
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Monden