Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden Andreea Marin îl acuză pe Bănică de violență. Reacția artistului: Cei care vorbesc despre mine să se concentreze pe viața lor personală (VIDEO)

Andreea Marin îl acuză pe Bănică de violență. Reacția artistului: Cei care vorbesc despre mine să se concentreze pe viața lor personală (VIDEO)

Un articol de: |

Doar câteva ore a durat tăcerea lui Ştefan Bănică junior după ce fosta soţie a vorbit despre adevăratul motiv de divorţ şi anume violenţa, şi nu infidelitatea artistului.

"Infidelitatea nu e un motiv îndeajuns pentru un divorț. Sunt alte lucruri mult mai grave care se pot întâmpla. Agresivitatea în viața de cuplu, răspunsul violent, reacții necontrolate în fața copilului, astea nu trebuie tolerate, din respect pentru tine, dar mai ales că ai un omuleț alături care vede și simte, poate împrumuta același comportament. Dacă permiți să se întâmple asta, e vina ta că fiul, fiica ta va avea probleme. Nu aș putea să suport că fiica mea va suporta ca cineva sa îi arunce o palmă, cu sau fără motiv. Ei bine, nu! Mi-aș reproșa ca părinte că am suportat la rândul meu", a afirmat Andreea Marin.

Bănică a comentat pe o reţea de socializare unde a precizat, că vrea ca cei care discută despre el să înceteze să mai facă asta. Și să se concentreze pe viaţa lor personală.

Oamenii care umplu sălile de spectacol, la concertele mele sau la teatru, vin pentru ceea ce fac pe scenă și le mulțumesc! Celor care urmăresc doar „show-ul” vieții mele private, „regizat” de alții, le-aș recomanda să fie mai puțin atenți la viața mea, pentru că s-ar putea să piardă momente importante din viața lor, urmărind-o pe a mea. Și ar fi păcat! În luna noiembrie ne întâlnim cu voi în orașele anunțate pentru turneul „Alerg printre stele” și va fi pentru mine, ca întotdeauna, o mare bucurie”, a scris Bănică pe pagina sa de Facebook. 

Reacțiile lui Ștefan Bănică după ce a fost acuzat de violență
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Andreea Marin,   Stefan Banica,   acuzat de violenta,   reactie,   viata personalaâ
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Monden