Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden AROGANȚA unui BĂRBAT! Se dă cu placa de SURF şi cântă la VIOARĂ (VIDEO)

AROGANȚA unui BĂRBAT! Se dă cu placa de SURF şi cântă la VIOARĂ (VIDEO)

Un articol de: |
Foto: littlethings.com Monden

Nuno Santos este bărbatul care i-a făcut invidioși pe toți cei care se dau cu placa de surf. El a reușit ceea ce nimeni nu și-ar fi închipuit vreodată. În timp ce se mergea pe placa de surf Snatos a început să cânte la vioară. Se pare valuri uriaşe nu l-au împiedicat să cânte la instrument. Mai mult decât atât, zona în care se afla este una dintre cele mai periculoas din lume pentru surf. Este primul om care reuşeşte această performanță istorică.

Portughezul de 36 de ani este profesor la Institutul Politehnic din Leira, iar curajul lui este nemărginit. Bărbatul a învăţat să cânte la vioară de la vârsta de 5 ani, însă nu este un virtuoz de talie internaţională.

Citește și: Carla’s Dreams declarații senzaționale după divorț: „Suferința din dragoste e cea mai plăcută” (FOTO) Biserica Ortodoxă refuză canonizarea Regelui Mihai: nu îndeplinește o condiție Ce-au crescut copiii Nicoletei Luciu! Fetița e superbă cu părul lung, iar băieții nu-i mai recunoștiSURPRIZĂ: Cori Grămescu s-a pozat goală pentru prima oară. “Din ce în ce mai îndrăzneață” (FOTO)

Cea mai mare reuşită a sa este cântatul la vioară în timp ce „călăreşte” valurile de 23 de metri înăţime ale Oceanului Atlantic ce se îndreaptă furioase spre coastele portugheze din zona oraşului Nazaré. Santos interpretează colinde şi melodii ale artiștilor internaționali în timp ce îşi ţine perfect echilibrul pe placa de surf care străbate masivele ziduri de apă.

„Am pierdut numeroase viori şi arcuşuri în ocean, dar nu regret. Apa sărată îmi afectează adesea instrumentele. M-au costat foarte mult şi echipamentele de surf, micile ambarcaţiuni nautice ce mă remorchează. Însă nu regret. Din punct de vedere acustic, muzica se aude minunat în mijlocul valurilor. Vântul poartă pe aripile sale acordurile muzicale până la mal”, spune Nuno Santos.

AROGANȚA unui BĂRBAT! Se dă cu placa de SURF şi cântă la VIOARĂ (VIDEO)

Citește și: Un celebru artist s-a prăbușit pe scenă în timpul unui concert: Fanii sunt șocați (FOTO, VIDEO)Sexy contrabandista din Vaslui a ajuns la fundul sacului. Executată silit pentru că nu și-a plătit telefonulCe n-a VĂZUT Parisul: 1 milion de oameni la FUNERALIILE lui Johnny Hallyday. 3 președinți de stat, sute de staruri, Rock'n'Roll și aplauze în biserică! (FOTO, VIDEO)

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

 

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Monden