Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden Bianca Fanu va reprezenta România la Miss World 2014

Bianca Fanu va reprezenta România la Miss World 2014

Un articol de: |
Foto: romanialibera.ro Monden

Bianca Fanu, în vârstă de 25 de ani, va reprezenta România la Miss World 2014, care va avea loc la Londra, între 19 noiembrie şi 15 decembrie, potrivit Mediafax.

Bianca Fanu a câştigat titlul Miss World România 2014 la sfârşitul săptămânii trecute și va reprezenta România la cea mai importantă competiţie internaţională de frumuseţe din lume.

Potrivit noului regulament Miss World, o candidată este desemnată oficial ca reprezentantă a unei anumite ţări doar în urma aprobării candidaturii ei de către Organizaţia Miss World din Marea Britanie, nefiind suficient să câştige doar finala naţională a competiţiei.

"De când eram mică, am visat să fiu pe scena Miss World, motiv pentru care încă nu îmi vine să cred că visul meu e pe cale să devină realitate. Onoarea de a câştiga titlul Miss World România 2014 şi şansa de a reprezenta România în cadrul celei mai importante şi prestigioase competiţii de frumuseţe din lume vor face categoric ca această experienţă să fie de neuitat pentru mine, de departe cea mai frumoasă experienţă din viata mea.", a declara, Miss World România 2014.

Bianca are 25 de ani, 1,70 metri înălţime, dimensiuni 86-60-90 centimetri şi este născută în Timişoara. Este studentă în anul al cincilea la Facultatea de Medicină Generală a Universităţii de Medicină şi Farmacie "Victor Babeş" din Timişoara.

Bianca Fanu este a 19-a reprezentantă a României în istoria competiţiei Miss World, alături de Nicoleta Luciu, care a reprezentat România în anul 1999, şi Ioana Valentina Boitor, câştigătoare a locului al doilea la Miss World 2006, cea mai bună clasare a unei candidate a României în întreaga istorie a compeţiilor internaţionale majore de frumuseţe.

Citeşte mai multe despre:   Bianca Fanu,   Miss World 2014,   va reprezenta România
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Monden