Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden Camelia Levintza Stettler, la emisiunea „360 de grade”: Despre dedublare şi moartea clinică

Camelia Levintza Stettler, la emisiunea „360 de grade”: Despre dedublare şi moartea clinică

Un articol de: |

Cele mai bune momente din emisiunea  360 de grade, moderată de Alina Bădic, sunt difuzate zilnic de postul B1 TV. In ediția redifuzată marţi, moderatoarea discută despre dedublare, avându-i ca invitaţi pe specialista în comunicare Camelia Levintza Stettler şi pe Oreste Teodorescu.

Specialista vorbeşte despre o experienţă petrecută în urmă cu aproape zece ani, când a intrat în moarte clinică în urma unui accident.

Camelia Levintza Stettler îşi aminteşte ce a simţit după accident: “În primul rând am văzut săgeata aceea care parcă m-a tăiat în două, după care, foarte straniu este că m-am văzut (…) de undeva de sus, întinsă pe plajă, cu toată lumea adunată în jurul meu. În momentul acela, este o stare fără spaimă, (…) după care m-am văzut intrând într-un tunel”.

Levintza Stettler, despre moartea clinică


“Nu am văzut acea lumină de care spune toată lumea, asta probabil pentru că am fost reanimată şi am revenit”, îşi aminteşte specialista.

Vorbind despre experienţa de după ieşirea din moarte clinică, Camelia Levintza Stettler afirmă: “După ce am avut această experienţă, am avut calupuri de memorie care mi s-au şters definitiv”, spunând că uitase numeroase detalii şi persoane importante din viaţa sa.

Camelia Levintza, despre dedublare


Citește și: Cel mai mare secret al Clejanilor a ieșit la suprafață. Fulgy, de fapt, NU este... De ce nu se mai dă ora înapoi pe 29 octombireCe s-a întâmplat cu o fetiță în toiul unei nunți. Invitații au rămas uimițiCristian Boureanu și Laura Dincă, surprinși în parc în timp ce... Wow! Oamenii au crezut că nu văd bine (FOTO)Alin Pascal, despre cel mai urât episod din copilărie. Ce l-a OBLIGAT celebra sa mamă, Matilda Pascal Cojocărița, să facă

Specialista vorbeşte despre schimbarea produsă după această experienţă: “Felul în care m-am transformat după aceea îmi dă de gândit ca a fost doar un contact cu o altă lume şi că eu trebuia să vin pe o traiectorie, pentru că felul în care am început să văd oamenii după aceea este radical diferit, eu m-am schimbat destul de mult”.

Emisiunea "360 de grade" este un talk-show în care sunt dezbătute subiecte incitante precum cele legate de droguri, exorcizare, dezastre aviatice, premoniții, jocuri de noroc, căsătoriile mixte, religiozitate și multe altele.

Citeşte mai multe despre:   alina badic,   oreste,   360 de grade,   B1 TV,   Oreste Teodorescu,   dedublare,   Camelia Levintza Stettler
Recomandă stirea:
email
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
captcha

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


TOP 5 Monden
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Inedit
TOP 3 Sport
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade