Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden Concert de zile mari în Brazilia: Violonistul Andrei Rieu a cântat piesa „Ai Se Eu Te Pego” la vioara Stradivarius (VIDEO)

Concert de zile mari în Brazilia: Violonistul Andrei Rieu a cântat piesa „Ai Se Eu Te Pego” la vioara Stradivarius (VIDEO)

Un articol de: |

Aflat în turneu în Brazilia, faimosul violonist olandez Andre Rieu și-a surprins audiența cu o interpretare în stil propriu a piesei „Ai Se Eu Te Pego",  folosindu-se de vioara sa Stradivarius.

Momentul a fost foarte apreciat de conaționalii lui Michel Telo, cel care a înnebunit o lume întreagă cu ritmurile îndrăgitei piese.

Andre Rieu este unul dintre cei mai cunoscuți artiști contemporani. În repetate rânduri, acesta a declarat că își dorește să facă muzica clasică accesibilă marelui public.

Andre Rieu cântă „Ai Se Eu Te Pego” la vioară
Embed:

Citeşte mai multe despre:   andre rieu,   violonist,   ai se eu te pego,   michel telo,   concert,   vioara stradivarius
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Monden