Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden David Beckham ar putea juca rolul unui personaj negativ în filmul "The Secret Service"

David Beckham ar putea juca rolul unui personaj negativ în filmul "The Secret Service"

Un articol de: |

David Beckham ar putea avea un serviciu secret. Fostul fotbalist al lui Manchester United a primit propunerea de a juca într-un film de spionaj, intitulat "The Secret Service" în care ar putea apărea alături de Colin Firth şi Michael Caine.

Propunerea, acceptată de Beckham, a venit chiar de la bunul său prieten Colin Firth, iar regizorul peliculei,  Matthew Vaughn, a scris deja replicile pe care Beckhaam ar urma să le spună în film.

Rolul pe care David Beckham ar uma să-l joace în filmul de spionaj The Secret Device este unul negativ. Pelicula este  inspirată din volumul de benzi desenate omonim scris de Mark Millar şi Dave Gibbons, şi îi are în rolurile principale pe Colin Firth şi Michael Caine.

Aceştia sunt  doi super-agenţi care luptă împotriva unei bande de răufăcători conduşi de Samuel L. Jackson. În acest film, Beckham îi are printre colegii pe platourile de filmare şi pe cântăreţul Elton John.

David Beckham ar putea juca intr-un nou film
Embed:


Citeşte mai multe despre:   David Beckham,   rol negativ,   actorie,   film
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Monden