Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden Declinul lui Robert De Niro: Cum ajung mari actori să joace în filme proaste (VIDEO)

Declinul lui Robert De Niro: Cum ajung mari actori să joace în filme proaste (VIDEO)

Un articol de: |

Industria de film de la Hollywood impune anumite limitări ce obligă actorii să se adapteze și să accepte să joace în tot feluri de roluri și filme, pentru a nu rămâne fără activitate. Aceste este și cazul lui Robert De Niro, care după roluri memorabile pentru care a câștigat și Oscaruri, a ajuns să joace în comedii, unele de duzină ce nu atrag fanii și dau subiect de scris criticilor.

În anul în care Robert De Niro a câștigat primul Oscar, 1974, Paramount Pictures, compania ce se ocupă cu producerea și distribuirea de filme, scoate producții bine apreciate precum „Chinatown“ şi „The Godfather: Part II“. Acum la peste 40 de ani de la acel moment, a ajuns să scoată producții anonime ca "Zoolander 2“ şi „Teenage Mutant Ninja Turtles“.

Citește și: A ajuns la sapă de lemn! Soție de premier, EXECUTATĂ SILIT: “Îmi pare rău, trebuie ajutată”Mărturiile zguduitoare ale călătorilor aflați în metrou când Alina Ciucu a fost ucisă. „Tata, s-a simțit cum a trecut trenul peste eaScrisoarea trimisă de asasina de la metrou cu două luni înaintea comiterii crimeiGestul INCREDIBIL făcut de George Clooney pentru prietenii săi, de Crăciun! Le-a DONAT fiecăruia...

Declinul unuia dintre cele mai importante studiouri de la Hollywood este un simptom al ascensiunii filmelor de tip acţiune cu supereroi, acesta fiind unul dintre motivele pentru care actori precum Robert De Niro nu mai sunt entuziasmaţi să joace, arată Adevărul.

Cele mai bune momente din cariera lui Robert De Niro

În cadrul programului Bret Easton Ellis Podcast, Illeana Douglas,actriţă, regizoare, scenaristă şi producătoare americană de origine română ce a lucrat cu de Niro, a fost întrebată: „Primesc tot mai des următoarea întrebare: «Ce s-a întâmplat cu Robert De Niro?»“. „Nu ştiu ce să le spun oamenilor. Se vorbeşte că el acceptă rolurile doar pentru bani, iar până şi eu cred că e adevărat. Am auzit zvonuri că De Niro acceptă orice dacă ai banii pe care îi vrea. Pur şi simplu acceptă şi duce proiectul la bun sfârşit. Dar, nu ştiu cât de adevărate sunt presupunerile, având în vedere rolurile din «Silver Lining Playbook» sau din «The Intern», unde aduce o prezenţă auctorială în filme lejere“, a răspuns Illeana Douglas.

Citește și: Încă o VESTE TRISTĂ în lumea artistică. Din păcate, o ÎNDRĂGITĂ cântăreață de MUZICĂ POPULARĂ ... Ea este Kim Kardashian a Rusiei! Ghici ce va face la Campionatul Mondial de Fotbal (FOTO) De câte ori pe lună e normal să faci AMOR, în funcție de VÂRSTĂ. Care e cifra "MAGICĂ" la 60 de ani

„Faptul că încă lucrează la 72 de ani este remarcabil, stau şi mă întreb dacă e valabil pentru toţi. Odată cu vârsta rolurile se duc? Paul Newman se sustrage de aici într-o anume măsură, la fel şi Jack Nicholson. Robert Redford încă mai joacă, Jon Voight apare în serialul «Ray Donovan», dar De Niro iese în evidenţă datorită reprezentaţiilor sale din anii 1970, cred că de aceea pare că a scăzut foarte mult“, a mai subliniat ea.

 

Citeşte mai multe despre:   Robert De Niro,   film,   Hollywood,   declin,   actor
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Monden