Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden Delia, manea cu dedicație pentru Cornel de la Vunk, după ce acesta a criticat-o pentru că a cântat manele la un concert (VIDEO)

Delia, manea cu dedicație pentru Cornel de la Vunk, după ce acesta a criticat-o pentru că a cântat manele la un concert (VIDEO)

Un articol de: |

Delia se ţine de şotii! Ultima, îl are în vizor pe Cornel Ilie, cel care o apostrofase că a cântat manele weekendul trecut.

Acum, solista a interpretat melodia  "Pleacă'' a trupei Vunk, pe ritm de manea. A făcut chiar şi o dedicaţie "fără număr" pentru Cornel Ilie, iar în final i-a transmis acestuia că totul este o glumă.

Cornel Ilie a criticat-o pe propriul blog pentru că a cântat refrene de manele la un concert în Pantelimon.

„Delia este una dintre puţinele artiste din România care îşi permite să facă ce vrea cu vocea şi cu talentul ei, pentru că este foarte versatilă şi extrem de talentată. Nu înţeleg de ce un asemenea artist alege să coboare nivelul spectacolului pentru care a fost invitat (şi plătit!) încât să înceapă la un moment dat să cânte refrene din manele, cu interpretare de solist de manele”, a scris artistul pe site-ul său.

Cornel Ilie a explicat că publicul a huiduit, sau nu a aplaudat deloc prestaţia artistei. În schimb, Delia susţine că nu s-a supărat, şi a luat totul în glumă. A tinut însă să îi dedice piesa ''Pleacă'' ... pe ritm de manea.

„Băi a fost o glumă, ia-o și tu ca atare, nu te supăra, glumin și noi ca între colegi , te pup”, i-a transmis Delia.

Delia cântă o manea pentru Cornel de la Vunk
Embed:

Citeşte mai multe despre:   delia,   cornel ilie,   vunk,   manea,   dedicatie
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Monden