Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden Ediția 2013 a concursului Eurovision va avea loc în orașul suedez Malmo

Ediția 2013 a concursului Eurovision va avea loc în orașul suedez Malmo

Un articol de: |

 Ediţia de anul viitor a concursului Eurovision va avea loc la Malmö, al treilea mare oraş al Suediei, în perioada 14 - 18 mai, după ce competiţia din acest an a fost câştigată de concurenta acestei ţări, Loreen, cu piesa "Euphoria", potrivit AFP.
       
"Avem cele mai bune condiţii (pentru a organiza evenimentul) la Malmö", a declarat responsabilul de acest proiect de la SVT, Martin Österdahl, precizând că Malmö Arena, sală de sprectacole cu o capacitate de 15.000 de oameni, este ideală pentru o producţie de televiziune.
       
"Va fi o petrecere în familie pentru toată Europa. Malmö, oraş multicultural, este ideal pentru acest eveniment internaţional", a spus şi directorul general SVT Eva Hamilton.
       
Österdahl a mai anunţat că Suedia are "mari ambiţii" legate de Eurovision 2013, din care îşi propune să facă "un program mai dinamic, mai bogat în emoţii".
       
Primarul din Malmö, oraş cu aproximativ 300.000 de locuitori, aflat în sudul ţării, în dreptul capitalei daneze Copenhaga, a declarat la rândul său că organizarea evenimentului va începe imediat

Citeşte mai multe despre:   concurs,   eurovision,   Loreen,   Malmo,   organizare,   Suedia,   2013
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Monden