Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden Elton John a făcut sex cu un spion KGB pe acoperişul unui hotel

Elton John a făcut sex cu un spion KGB pe acoperişul unui hotel

Un articol de: |

Cântăreţul Elton John a mărturisit că a făcut sex cu un spion KGB pe acoperişul unui hotel, în timpul unei vizite pe care a efectuat-o în fosta Uniune Sovietică în anul 1979.

"Am fost în Rusia în 1979 şi ştiam că eram supravegheat în orice clipă. Aveam un interpret, pe care ei l-au implantat cu multă inteligenţă în anturajul meu. Am sfârşit prin a face sex cu el pe acoperişul hotelului", a declarat Elton John, scrie contactmusic.

Elton John a făcut aceste dezvăluiri înainte de vizita sa din Rusia, programată în luna decembrie, în care îi va sprijini pe cetăţenii acestei ţări care protestează faţă de legislaţia anti-gay din Rusia.

"Trebuie să merg la Moscova în decembrie. Trebuie neapărat să mă duc acolo. Şi va trebui să mă gândesc cu mare atenţie la ceea ce voi spune acolo. Există două curente de idei: să-i opreşti pe toţi care merg acolo, să interzici toţi artiştii care merg în Rusia. Dar, procedând astfel, îi laşi în urmă pe oamenii care sunt gay, care suferă din cauza legislaţiei anti-gay, într-o izolare completă. În calitate de homosexual, nu pot să-i abandonez pe acei oameni, să-i las să se descurce singur, fără să mă duc acolo şi să îi sprijin. Nu ştiu ce se va întâmpla, dar trebuie să mă duc acolo", a explicat Elton John.

Citeşte mai multe despre:   Elton John,   sex,   sex pe acoperis,   spion KGB,   1979
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Monden