Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden Experții au stabilit: Mădălina Manole s-a sinucis pentru că nu mai era vedetă!

Experții au stabilit: Mădălina Manole s-a sinucis pentru că nu mai era vedetă!

Un articol de: |

Mădălina Manole s-a sinucis pentru că nu mai era vedetă, susţin specialiştii în grafologie care au studiat biletul de adio lăsat de artistă. Mădălina credea că a ajuns la apusul carierei şi tocmai de aceea şi-a luat zilele.

Experții în grafologie au conturat personalitatea Mădălinei Manole pe baza biletului de adio. În raportul anexat la dosar sunt două variante clare: ori Mădălina rămânea la acea valoare artistică dorită de ea, ori nu. În biletul de adio, artista nu contenea cu defectele pe care credea că le are - neputincioasă, nevrednică și complexată.

Cum să închei rândurile astea??? Cum??? Sunt de neiertat, mă gândesc la voi toți, dar și la ce să fac să nu mai fiu!", scria Mădălina Manole în biletul de adio, potrivit Libertatea.

Pe de altă parte, după moartea artistei, scandalurile s-au ținut lanț. Părinții Mădălinei îl acuză pe soțul acesteia, Petru Mircea, că nu îi lasă să își vadă nepotul. Și nu sunt singurele nemulțumiri.

Vorbe grele au fost aruncate și la parastas. Tatăl artistei, Ion Manole, l-a acuzat pe Petru Mircea că nu are grijă de mormântul soției sale, la doi ani după moartea acesteia.Citeşte mai multe despre:   Madalina Manola,   petru mircea,   ion manole
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Monden