Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden Festivalul Artmania a început, vineri, la Sibiu: 10 mii de fani rock au venit în Piața Mare

Festivalul Artmania a început, vineri, la Sibiu: 10 mii de fani rock au venit în Piața Mare

Un articol de: |

Piaţa Mare a Sibiului s-a umplut vineri seară de iubitori ai muzicii rock. Zece mii de fani au asistat la Festivalul Artmania ajuns deja la cea de-a şaptea ediţie. Trupele aduse de organizatori au făcut un show total.

Fanii s-au dezlănțuit odată cu urcarea pe scenă a germanilor de la Die Toten Hosen. Atmosfera a devenit incendiară de-a dreptul, iar printre spectatori s-au numărat mulți veniți din Germania și Austria special pentru favoriții lor.

“Atmosfera e mai mult decât mă așteptam. E tipic transilvăneană și tipic sibiană,” a povestit un fan încântat.

“Cel mai mult mi-a plăcut faptul că România a fost pusă pe harta metalului. Din ce în ce mai multe formații vin aici. Festivalul e magic! Tare. A meritat să vin aici!,” a adăugat un altul.

Încântaţi de Artmania au fost şi organizatorii mai ales când au văzut câtă lume a venit la cea de-a şaptea ediţie a festivalului.

 “Anul acesta avem mai multe trupe ca în alți ani. Avem patru trupe pe zi,”
a declarat purtătorul de cuvânt al Artmania, Claudiu Stanciu, spunând și că festivalul a crescut, vin mai mulți străini. “Lumea e foarte încântată. E încântată de oraș, e încântată de muzică,” a mai adăugat el.

Festivalul Artmania continuă şi în acest weekend cu zeci de concerte de top.

A început festivalul Artmania la Sibiu
Embed:

Citeşte mai multe despre:   artmania,   Sibiu,   Festival,   rock,   piata mare
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Monden