Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden Imaginile care au revoltat lumea întreagă: Prințul William și Kate Middleton, îngropați de Amy Winehouse (FOTO)

Imaginile care au revoltat lumea întreagă: Prințul William și Kate Middleton, îngropați de Amy Winehouse (FOTO)

Un articol de: |

În vremuri de criză, fiecare şi face publicitate cum poate. Un ziar chilian a găsit o metodă cel puţin şocantă. Mai precis, a publicat nişte poze prelucrate în Photoshop în care artişti sau personalități decedate ar îngropa la rândul lor celebrităţi în viaţă.Metoda de promovare a făcut înconjurul lumii, iar cei mai puţin încântaţi de gluma morbidă au fost britanicii, care consideră că nu ar trebui folosită imaginea casei regale nici măcar atunci când se pune problema marketingului.
O altă imagine prezentată de ziarul chilean îl înfățișează pe Muammar Gaddafi îngropându-l pe fostul președinte egiptean Hosni Mubarak în deșert.

Nici Steve Jobs nu a scăpat de ironia jurnaliștilor chilieni. Fostul CEO al Apple, care a murit de cancer in 2011, apare într-o ipostază similară, îngropându-l pe fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, într-un décor ce pare desprins dintr-o lume post-apocaliptică.Foto: dailymail.co.ukRecomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Monden