Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden John Galliano a pierdut procesul cu Dior: Designerul, condamnat să plătească o amendă simbolică de 1 euro

John Galliano a pierdut procesul cu Dior: Designerul, condamnat să plătească o amendă simbolică de 1 euro

Un articol de: |

Creatorul de modă John Galliano a pierdut procesul de 10 milioane de lire pe care l-a intentat fostului său angajator, casa de modă Dior, fiind obligat să plătească acesteia o amendă simbolică de 1 euro, informează dailymail.co.uk.

Galliano a chemat casa de modă în instanță după ce a fost concediat din funcția de director de creație în 2011, în urma scandalului injuriilor antisemite în care a fost implicat.

John Galliano ceruse ca renumita casă pariziană să îi plătească toate salariile ce i s-ar fi cuvenit după concedierea sa, totalizând 10 milioane de lire. Un Tribunal din Paris a dat însă câștig de cauză casei Dior.

În decembrie 2010, Galliano a fost filmat într-un restaurant în timp ce jignește două femei italience, cărora le spune că oameni ca ele ar trebui să fie morți, iar părinții lor gazați.

„Îl iubesc pe Hitler”, susținea acesta.

Citeşte mai multe despre:   John Galliano,   dior,   proces
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Monden