Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Jude Law a vizitat refugiații din nordul Franței și a cerut protejarea copiilor orfani ai imigranților (VIDEO)

Jude Law a vizitat refugiații din nordul Franței și a cerut protejarea copiilor orfani ai imigranților (VIDEO)

Un articol de: |
Foto: huffingtonpost.co.uk Externe

Actorii britanici sar în sprijinul imigranţilor. Jude Law a vizitat Jungla de la Calais, nordul Franţei, acolo unde mii de solicitanţi de azil trăiesc în condiţii mizere, şi a cerut protejarea copiilor orfani ai imigranţilor.

Semnalul de alarmă vine cu puţin timp înainte ca autorităţile franceze să demoleze o mare parte a taberei pentru refugiaţi.

În tabăra de la Calais, Jude Law a citit o scrisoare deschisă către David Cameron prin care premierului britanic i s-a cerut să îi primească în ţară pe copiii imigranţilor care sunt deja în Marea Britanie.

Documentul a fost semnat de nume mari, precum Helena Bonham Carter sau Benedict Cumberbatch. În plus, Jude Law a cerut şi autorităţilor franceze să ia măsuri pentru protejarea copiilor neînsoţiţi.

Vizita lui Jude Law la Calais vine cu puţin timp înainte ca Primăria locală să demoleze tabăra, iar imigranţii să fie evacuaţi forţat. Măsura ar putea afecta aproape 3.500 de oameni, printre care 445 de copii.

Jude Law a vizitat refugiații din nordul Franței

Citeşte mai multe despre:   Jude Law,   refugiati,   solicitanti de azil,   actori britanici,   jungla de la calais,   Franta,   David Cameron
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe