Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden Julia Roberts: Cred că mi-am asumat un risc uriaş pentru că nu am apelat la un lifting facial

Julia Roberts: Cred că mi-am asumat un risc uriaş pentru că nu am apelat la un lifting facial

Un articol de: |
Foto: radaronline.com Monden

Actriţa Julia Roberts consideră că şi-a asumat un risc privind cariera sa după ce a decis să nu facă operaţii estetice şi spune că a recurs la yoga pentru a-şi menţine frumuseţea naturală.

„După standardele de la Hollywood, cred că mi-am asumat deja un risc uriaş pentru că nu am apelat la un lifting facial. Dar le-am spus celor de la Lancome că îmi doresc să fiu un model care îmbătrâneşte, aşa că trebuie să mă păstreze ca imagine încă cel puţin cinci ani, până când o să am peste 50 de ani", a spus actrița de 47 de ani, într-un interviu pentru revista You, scrie glamour.com.

Actriţa susţine că a reuşit să îşi păstreze frumuseţea naturală la vârsta a doua "practicând yoga la un nivel mult mai asumat" şi renunţând la toate lucrurile inutile din viaţa sa.

„Este vorba de a nu ţine cu dinţii de lucruri, de a nu acumula frustrări, de a face ordine în viaţă, a elibera mintea de lucruri inutile şi negative, de a renunţa la tot ceea ce te împovărează mintal şi emoţional. Viaţa mea are acum un caracter lejer, ceva ce mă face să nu iau toate lucrurile foarte în serios. Asta este fericirea!", a declarat Roberts.

Citeşte mai multe despre:   julia roberts,   operatii estetice,   yoga
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Monden