Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden Lindsay Lohan a încheiat programul de dezintoxicare de 90 de zile

Lindsay Lohan a încheiat programul de dezintoxicare de 90 de zile

Un articol de: |

Actriţa americană Lindsay Lohan şi-a încheiat programul de dezintoxicare de 90 de zile, pe care l-a parcurs în urma înţelegerii încheiate cu procuratura din SUA.

În vârstă de 27 de ani, ea s-a externat dintr-o clinică din Malibu, specializată în tratarea dependenţelor. Aceasta a fost cea de-a şasea internare a actriţei americane într-un centru de dezintoxicare.

Actriţa americană s-a internat la Betty Ford Center din Rancho Mirage, California, pe 2 mai, în urma unui ordin judecătoresc, după ce a recunoscut în instanţă că i-a minţit pe poliţiştii veniţi la locul producerii unui accident de circulaţie, în iunie 2012, încălcând astfel termenii regimului de libertate condiţionată care îi fusese impus anterior.

Între timp, cel mai recent film al ei, "The Canyons", a avut premiera la New York, însă presa de specialitate i-a criticat evoluţia.

Lindsay Lohan, prezentă în presă în ultimii ani mai mult din cauza scandalurilor în care a fost implicată, a interpretat-o de curând pe Elizabeth Taylor într-un lungmetraj de televiziune, însă criticii au desfiinţat şi de aceasta data, prestaţia ei.

Citeşte mai multe despre:   Lindsay Lohan,   dezintoxicare,   alcool,   droguri
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Monden