Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden Mama lui Michael Jackson a pierdut custodia nepoților ei. Noul tutore ar putea fi Diana Ross

Mama lui Michael Jackson a pierdut custodia nepoților ei. Noul tutore ar putea fi Diana Ross

Un articol de: |

Mama lui Michael Jackson, Katherine Jackson, a pierdut temporar custodia celor trei nepoți ai ei, Paris, Prince și Blanket. Noul tutore al ascestora va fi, temporar, T.J. Jackson, nepotul în vârstă de 34 de ani al lui Michael, fiul lui Tito.

De asmenea, Diana Ross a fost târâtăîn întregul scandal. Michael Jackson a stipulat în testament că cea care primește custodia copiilor în cazul în care Katherine nu poate să îndeplinească acest rol, relatează E! Online. Aceasta a fost înștiințată de situatie, urmând să spună dacă este de acord să devină noul tutore al copiilor.

Între timp, cei 86 de mii de dolari pe care îi primea lunar Katherine Jackson în calitate de tutor al celor trei va reveni lui T.J. De fapt, se pare că acești bani sunt motivul pentru care copiii lui Katherine, frații lui Michael Jackson, vor să o separe de Paris, Prince și Blanket. T.J. a depus și el o cerere pentru a deveni tutorele permanent al copiilor.

Citeşte mai multe despre:   michael jackson,   custodie,   katherin jackson,   t.j. jackson,   Paris,   prince,   Blanket,   Tito,   diana ross,   tutore,   copii
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Monden