Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden Manele la mormântul lui Bruce Lee: Jean de la Craiova i-a cântat o melodie sprijinit de piatra funerară (VIDEO)

Manele la mormântul lui Bruce Lee: Jean de la Craiova i-a cântat o melodie sprijinit de piatra funerară (VIDEO)

Un articol de: |

Aflat în Seattle, SUA, cântărețul de manele Jean de la Craiova a vizitat cimitirul Lakeview, acolo unde este înmormântat celebrul Bruce Lee și i-a compus acestuia o manea, pe care i-a interpretat-o sprijinit de piatra funerară, acompaniat de un acordeon.

„Dădea bine cu picioru'/ E Bruce Lee nemuritoru'/ Și-l cunoștea tot poporu'/ Nu e vorbă nu e vis / Se bătea și cu Chuck Norris!", sunt câteva dintre versurile cântecului compus de manelist.

Bruce Lee a fost un actor chinez-american, instructor de arte marțiale, filozof, regizor, producător, scenarist și întemeietorul categoriei de artă marțială cunoscută sub numele de Jet Kune Do. Este considerat unul dintre cei mai influenți artiști de arte marțiale din secolul 20. El a murit în Kowloon Tong la 20 iulie 1973, la vârsta de 32 de ani.

Jean de la Craiova a cântat manele la mormântul lui Bruce Lee


Citeşte mai multe despre:   bruce lee,   jean de la craiova,   manele,   mormant seattle
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Monden