Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden Marcel Toader nu exclude o împăcare cu Gabriela Cristea, însă cu o condiție

Marcel Toader nu exclude o împăcare cu Gabriela Cristea, însă cu o condiție

Un articol de: |

La trei luni de la divorț, Marcel Toader recunoaște că-i duce lipsa fostei sale soții, Gabriela Cristea, precizând că există o șansă de împăcare cu ea, însă cu o singură condiție: să ştie să spună „iartă-mă, scuză-mă, îmi pare rău”.

„Sunt multe momente în care mă gândesc la ea. Dacă se schimbă, aş vrea să mă împac cu ea. Îmi doresc ca ea să-şi poată deschide mintea, să poată comunica, să ştie să spună iartă-mă, îmi pare rău, scuză-mă. Gabi este acum rezultatul cuvintelor mele din timpul căsniciei. S-a schimbat aşa cum am vrut, dar atunci când nu a mai fost lângă mine. Arată bine, zâmbeşte, e fericită. I-am schimbat iarăşi drumul. În bine”, a declarat Marcel Toader, pentru Libertatea.

Acesta susține însă Gabriela nu va dori să se împace cu el, chiar dacă ar dori, din cauza orgoliului.

„Când ne-am despărţit, eu am fost strict, hotărât, fără drept de apel. Ea nu era obişnuită cu mine aşa. Acum, din cauza orgoliului, nu cred că ar vrea să ne împăcăm, pentru că o cunosc bine. Dar cine ştie ce-ţi rezervă viaţa?!”, a mai spus Marcel Toader.

Citeşte mai multe despre:   marcel toader,   Gabriela Cristea,   divort,   impacare
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Monden