Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden Matrimoniale ortodoxe: Caut soție antiecumenistă, postitoare și de manele deloc ascultătoare (FOTO)

Matrimoniale ortodoxe: Caut soție antiecumenistă, postitoare și de manele deloc ascultătoare (FOTO)

Un articol de: |

Declarată mai mult sau mai puțin oficial ca vajnică susținătoare a familiei mai mult sau mai puțin creștine în obiceiuri, Biserica ortodoxă se bucură și de câteva servicii matrimoniale online. Acestea sunt necesare, ba chiar foarte necesare, dată fiind depopularea accentuată a țării noastre, fenomenul emigrației și natalitatea din ce în ce mai scăzută. Totodată concurența Bisericii Ortodoxe este extrem de prolifică, familiile provenind din denominațiunile protestante și mai ales neoprotestante (baptiști, penticostali, adventiști etc.) având foarte mulți copii. În viitorul apropiat, numărul contribuabililor ortodocși va scădea dramatic dacă nu se vor lua măsuri. Liderii ortodocși le iau, chiar dacă sunt inutile, ba chiar contraproductive, cum este sprijinirea demersurilor Coaliției pentru  familie. 

În această ordine de idei site-urile de matrimoniale ar fi de un real ajutor, deși, asociațiile de tineret creștine au și acest rol subiacent, cel matrimonial, acestea fiind pepiniere unde se zămislesc interesante familii creștine, chiar dacă arareori fericite. Totodată parohiile (iar unii preoți sunt specializați în asemenea combinații evlavioase) au și această funcție de a facilita crearea unor noi familii ortodoxe mai mult sau mai puțin hibride.

Citește și: Ce face un cățel pentru a obține o bucățică de prăjitură (VIDEO)De ce nu se mai dă ora înapoi pe 29 octombireCe s-a întâmplat cu o fetiță în toiul unei nunți. Invitații au rămas uimițiGerard Butler s-a injectat cu venin de albine. Ce a pățit actorul după ce și-a făcut acest tratament Locuința artistei Mariah Carey a fost jefuită. Ce au furat hoții

Pentru mulți creștini ortodocși, dar mai ales pentru tinerele creștine ortodoxe este destul de anevoios să își găsească jumătatea. Lucrul este ușor explicabil nu doar din cauza faptului că în România femeile sunt cam cu jumătate de milion mai multe decât bărbații, dar și pentru simplul fapt că mironosițele sunt o specie aparte a populației feminine. Departe de a ne propune să le jignim, să le discriminăm sau să le ironizăm gratuit, ne propunem doar să le observăm cu obiectivitate, sine ira et studio.

Această tagmă pioasă și firoscoasă își duce veacul în umbra tămâioasă a bisericilor și mai ales a mănăstirilor ortodoxe, dar nu au mai deloc atu-uri care să le înlesnească apropierea de un tânăr, îndrăgostirea și apoi întemeierea unei pepiniere de plozi cuvioși sau cucernici după caz. Motivele sunt evidente, iată doar câteva dintre ele: veșmintele lugubre cvasi-monahale, lungi și impermeabile la aer, apă și priviri; alergia congenitală la foarfece și creme ori aparate epilatoare, de farduri și alte unsori satanice nici nu mai vorbim; orientarea privirii constant înspre centrul pământului, înfofolirea capului în baticuri arhaice etc.
În ajutorul lor vine interesantul site matrimonial ortodox Cetatea Creștină.

Citește și: Veste ȘOCANTĂ pentru fanii lui Ed Sheeran! Artistul a fost lovit de o mașină (FOTO)#metoo- Tom Jones a dat cărțile pe față: “Am fost hărţuit sexual!” Motivul pentru care Nelu Curcă din „La bloc” s-a călugărit

De cum îl accesăm suntem întâmpinați de o avalanșă de citate din teologi și oameni de cultură români prin care se proslăvește familia ca piatră de temelie a identității neamului și a credinței. Lăsăm fiecărui cititor plăcerea de a descoperi și savura toate aspectele inedite ale site-ului, dar nu ne putem abține să nu prezentăm bizara interfață a paginii de înregistrare. Mai jos o puteți admira în toată frumusețea ei. 


Astfel, tânărul sau tânăra aspirantă la încropirea unei familii creștin-ortodoxe potrivit canoanelor și rânduielilor celor mai stricte este supus unui mic interogatoriu cu ușor iz inchizitorial. Prima întrebare este, firește cu privire la viața ortodoxă concretă, așadar, cât de practicant este novicele în ale matrimoniului online. Se întreabă ce stil calendaristic observă, asta spre a nu te trezi că tu sărbătorești Crăciunul, iar nevastă-ta Boboteaza.

citeste mai departe

Citește și: Mihai Morar, în pragul disperării. A ajuns la spital cu una dintre gemeneUn ultim omagiu pentru Olga Tudorache Anunț de ultimă oră despre Monica Tatoiu

Recomandă stirea:
email
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
captcha

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


TOP 5 Monden
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Inedit
TOP 3 Sport
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade