Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden Meryl Streep şi Robert De Niro vor juca din nou împreună pe marele ecran, după o pauză de 17 ani

Meryl Streep şi Robert De Niro vor juca din nou împreună pe marele ecran, după o pauză de 17 ani

Un articol de: |

Actorii americani Meryl Streep şi Robert De Niro vor juca din nou împreună într-un film, pentru prima dată după o pauză de 17 ani.

Cel de-al patrulea film în care cei doi actori vor juca împreună va fi adaptarea cinematografică a romanului "The Good House", scris de Ann Leary, au anunţat producătorii filmului, notează Reuters.

Meryl Streep, de 64 de ani, va interpreta personajul Hildy Good, un agent imobiliar, fostă alcoolică. Actorul Robert De Niro, de 69 de ani, va juca personajul Frank Getchell, un fost iubit din tinereţea lui Hildy.

Meryl Streep şi Robert De Niro au mai jucat în drama ,,Vânătorul de cerbi/ The Deer Hunter” (1978) şi comedia romantică ,,Când te îndrăgosteşti/ Falling in Love” (1984).

Scenariul filmului va fi scris de scriitorul Michael Cunningham, recompensat cu premiul Pulitzer.

Meryl Streep a câştigat 3 premii Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol principal, pentru interpretarea fostului premier britanic Margaret Thatcher, în filmul "Doamna de Fier/ The Iron Lady" şi pentru prestaţiile din "Kramer contra Kramer" şi "Alegerea Sophie".

Robert De Niro a fost recompensat cu două premii Oscar pentru rolurile din "Naşul: Partea II" (1975) şi "Taurul furios/ Raging Bull" (1981).

Citeşte mai multe despre:   Meryl Streep,   Robert De Niro,   The Good House,   Ann Leary,   film,   drama
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Monden