Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden Oana Lis mânca gândaci în copilărie: „Pentru că nu mâncasem de o săptămână, i-am dat piciorușele la o parte și l-am mâncat”

Oana Lis mânca gândaci în copilărie: „Pentru că nu mâncasem de o săptămână, i-am dat piciorușele la o parte și l-am mâncat”

Un articol de: |

Oana Lis recunoaşte că atunci când i-a fost foame nu prea a mai ţinut cont de ce are în farfurie. Ea a mărturisit că, în copilărie, după ce i-a murit mama, a mâncat chiar şi gândaci, iar unul era viu, scrie Libertatea.

„În timp ce mâncăm nuci, mi-a căzut una pe jos. Am luat-o de pe jos, și am mâncat-o. Și când am băgat-o în gură se mișca. Era un gândac!", a declarat Oana într-o emisiune televizată, aducându-și aminte că povestea s-a repetat şi când a mâncat cartofi prăjiţi. Numai că atunci, gândacului i-a dat picioruşele la o parte.

„De exemplu, odată mi-am făcut cartofi prăjiți, și am găsit un gândac în ulei, iar de foame, pentru că nu mâncasem de o săptămână, i-am dat piciorușele la o parte și l-am mâncat!”, a mai spus Oana.

Acum, Oana se luptă cu kilogramele în plus. A ales o metodă inedită: mestecă mâncarea, apoi o scuipă!

Citeşte mai multe despre:   Oana Lis,   mananca gandaci,   cartofi prajiti
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Monden