Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden Paris, fata lui Michael Jackson ar putea fi sechestrată într-o clinică de psihiatrie

Paris, fata lui Michael Jackson ar putea fi sechestrată într-o clinică de psihiatrie

Un articol de: |

Paris, fata lui Michael Jackson ar putea fi sechestrată într-o clinică de psihiatrie, este de părere unchiul ei, Randy, relatează Daily Mail.

După ce în urmă cu două luni, Paris, care are 15 ani, a încercat să se sinucidă pe baza unei depresii. Mai mult, în ultimele luni adolescenta se automutila și avea un comportament rebel.

În loc să îi fie aproape, așa cum a promis, Janet Jackson, sora regelui muzicii pop, ar fi internat-o într-o clinică de psihiatrie.

În timp ce Katherine, bunica fetei nu spune nimic despre dispariția ei, unul dintre unchii lui Paris s-a arătat îngrijorat.

Sunt sigur că Paris este într-o clinică de psihiatrie împotriva voinței ei. Dar nu știu unde”, a declarat Rudy Jackson.

Totodată, acesta a afirmat că între Paris și Janet Jackson au avut loc mai multe conflicte de la moartea tatălui ei, în 2009.

Însă, mama adolescentei a declarat că Randy nu știe ce vorbește.

Ca de obicei, este total dezinformat. Nu știe ce vorbește. Habar nu are unde este ea (n.r. Paris). Nu se află într-o clinică de psihiatrie”, a precizat Debbie Rowe.

Citeşte mai multe despre:   Paris Jackson,   michael jackson,   sechestrata,   Clinica de Psihiatrie
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Monden