Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden Prințul Harry, pregătiri pentru o expediție la Polul Sud: Va petrece 24 de ore într-o cameră frigorifică

Prințul Harry, pregătiri pentru o expediție la Polul Sud: Va petrece 24 de ore într-o cameră frigorifică

Un articol de: |

Prințul Harry al Marii Britanii se pregătește pentru o expediție la Polul Sud, urmând să petreacă 24 de ore într-o cameră frigorifică.

El va testa dacă poate rezista la temperaturi foarte scăzute și unor furtuni de zăpadă simulate, alături de colegii cu care va face o expediție în luna noiembrie în programul Walking With The Wounded South Pole Allied Challenge.

"Vor folosi echipamente pentru simularea mersului pe schiuri. Vor avea sesiuni de schi de două ore, cu pauze între ele de 10 minute. Vor repeta acest program timp de 12 ore, după care vor amenja o tabără în care îşi vor petrece noaptea", a declarat purtătorul de cuvânt al prinţului britanic, citat de Contact Music.

Prinţul Harry, în vârstă de 28 de ani, şi actorul britanic Dominic West conduc echipele - alcătuite din foşti militari britanici răniţi pe front - din această expediţie care vor străbate Antarctica pe o distanţă de 335 de kilometri, în scopuri caritabile.

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Monden