Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden Radu Banciu: „Milionarul George Naghi, nemuritor prin hainele sale. Văduva nu mai are răbdare și face parastas mai devreme”

Radu Banciu: „Milionarul George Naghi, nemuritor prin hainele sale. Văduva nu mai are răbdare și face parastas mai devreme”

Un articol de: |

Jurnalistul Radu Banciu a anunțat vineri în cadrul emisiunii „Lumea lui Banciu”, difuzată de B1 TV, că soția milionarului George Naghi, mort anul trecut în urma unui accident de șalupă, va organiza sâmbătă un parastas în cinstea acestuia, chiar dacă anul se împlinea pe 7 august.

„Pe 7 august se va împlini un an de la moartea lui Georghe Naghi. Soția a decis ca toate hainele să fie donate angajaților săi. A ținut cu sfințenie la toate tradițiile. Nu mai are răbdare până pe 7 august, ci organizează sâmbătă parastasul. Văduva va comemora cu un lux uluitor dispariția soțului. Masa va fi amenjată în curtea fermei, un fel de Dallas. Mamă ce boceală va fi acolo, se va mânca numai tobă, salam, cârnați”, a spus jurnalistul.

Acesta a apreciat că dacă Adrian Păunescu ar mai fi trăit, i-ar fi închinat milionarului o odă.

George Naghi era proprietarul firmei de mezeluri Aldis din Călărași și cel mai bogat om de afaceri din județ, având o avere estimată de Forbes România la 28 de milioane de euro în 2010.

Banciu: George Naghi, nemuritor prin hainele sale
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   George Naghi,   accident,   parastas,   pomana
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Monden