Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden Radu Banciu: Radu Mazăre e un fătălău, nu înțeleg de ce trag femeile la el, să se ducă în gloata aia

Radu Banciu: Radu Mazăre e un fătălău, nu înțeleg de ce trag femeile la el, să se ducă în gloata aia

Un articol de: |

Jurnalistul Radu Banciu a comentat duminică seara, în cadrul emisiunii „Lumea lui Banciu”, difuzată de B1 TV, parada carelor alegorice, organizată la Mamaia de Radu Mazăre, criticându-le pe acele femei care stau mereu în compania acestuia.

„Mazăre s-a dat în stambă să mai atragă turiști la Mamaia, cu fete fără celulită, parcă făcute pe computer. Cum femeia aia poate să tragă ca musca la rahat la ăla care are 30-40 de femei în jurul lui și vorbește mereu la plural de femei. Ce esti tu atrasă să te duci în gloata aia? Ce trebuie să cadă toate alea pe spate de admirație la fătălăul ăsta? Nu a venit una să spună că Mazăre este un dobitoc. Toate sunt înebunite după el”, a spus Banciu.

Radu Mazăre a jucat în acest weekend rolul unui sultan, însoţit de cadâne alese pe sprânceană. Edilul s-a urcat apoi pe un car alegoric aparţinând unui club din staţiunea Mamaia, care avea tematică orientală, şi a pornit spre faleza din staţiune.

Vezi AICI imagini din timpul paradei de la Mamaia.

Radu Banciu: Radu Mazăre, un fătălău
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   radu mazare,   femei,   parada,   care alegorice,   musca la rahat,   mamaia
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Monden