Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden Radu Mazăre, cu pene și pietre pe cap într-o ținută de rege african, la Mamaia (VIDEO)

Radu Mazăre, cu pene și pietre pe cap într-o ținută de rege african, la Mamaia (VIDEO)

Un articol de: |

Primarul Radu Mazăre nu mai e zuzi, e Zulu. Edilul Constanţei a profitat de o defilare de modă, organizată în staţiunea Mamaia şi s-a îmbrăcat ca regele african Zulu, care  a trăit între anii 1787 - 1828, și sub a cărui domnie clanul african a fost unul puternic și de temut. Cum Zulu a condus aproape toată Africa şi Mazăre a vrut să fie la fel pe podiumul de defilare, unde a apărut cu pene pe cap şi cu o suliţă de doi metri. La plecare însă, edilul Constanţei a rămas fără armă.

Coroana din pene şi suliţa i-au dat  un chip războinic lui Mazare, iar mişcările scenice au produs zâmbete printre spectatori. Edilul a mers  cei 25 de metri de podium într-un pas și un ritm numai de el exersat.

„Coroana e regală, întotdeauna am apărut ca un rege aici. L-am întrebat pe producătorul general domnul Mirea, care e prietenul meu și zic dar trebuie să mă grăbesc, nu, i-am grăbit pe ei ca tu să te simți în largul tău, și atunci m-am scălămbaăit așa cum am simțit”, a spus primarul Constanței.

Costumul lui Mazăre a fost realizat la firma unde lucrează iubita lui, Roxana și prezentat în cadrul unei prezentări de modă.

Radu Mazăre, rege african într-o prezentare de modă
Embed:

Citeşte mai multe despre:   radu mazare,   mamaia,   prezentare de moda,   rege african
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Monden