Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden Radu Mazăre se destăinuie: „E un talent să ții femeile în frâu. Poţi să iubeşti mai multe femei odată, acum am mai multe iubite”

Radu Mazăre se destăinuie: „E un talent să ții femeile în frâu. Poţi să iubeşti mai multe femei odată, acum am mai multe iubite”

Un articol de: |

Radu Mazăre nu se desminte și revine cu noi declarații incendiare cu privire la viața sa amoroasă, deloc monotonă. Astfel, în cel mai recent interviu al său, acordat Antenei 1, primarul Constanței mărturisește că „ a fost golan de mic” și că în prezent are mai multe iubite”.

„Am fost golan de mic. Asta e o boală! Nu te vindeci de ea. Am visat că m-am însurat şi m-am trezit leoarcă de apă. Mare coşmar am trăit!”, a explicat edilul, potrivit Libertatea.

De asemenea, acesta a recunoscut fără probleme că poate să iubească mai multe femei odată, exact așa cum face și în prezent.

„Poţi să iubeşti mai multe femei odată. De la fiecare iei câte ceva. E un talent şi o muncă de bun organizator să ţii femeile în frâu. Chiar şi acum am mai multe iubite, a mai spus Radu Mazăre.

Chiar şi cu mama băiatului lui a avut o relaţie care nu a presupus căsătoria, iar apariţia pe lume a lui Răducu a fost mai mult dorinţa ei.

„Am fost tată de duminică. Pe Răducu îl trăgeam de obraji, îi dădeam un şut în fund şi valea!”, a explicat Mazăre.

Citeşte mai multe despre:   radu mazare,   mai multe iubite,   talent,   sa tii femeile in frau,   casatorie,   primarul Constantei
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Monden