Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden Șerban Ionescu se află în continuare în Germania: Actorul este mutat de la o clinică la alta

Șerban Ionescu se află în continuare în Germania: Actorul este mutat de la o clinică la alta

Un articol de: |

Șerban Ionescu se află în continuare sub tratament în Germania. Medicii caută variante pentru a-l trata pe actor de boala Lyme și se pare că îl mută de la o clinică la alta, potrivit Cancan.

Cel care a vorbit despre starea de sănătate a lui Șerban Ionescu a fost    Claudiu Bleonț, care spune că actorul a fost transferat de la o clinică din Munchen la Berlin.

Şerban se află în Germania la tratament, la analize, într-un spaţiu unde se studiază de mai mult timp această problemă, boala Lyme. El a fost mutat de la München la Berlin. E tratabil şi medicii caută variante. Orice situaţie are mai multe variante de a fi negociată, deci se caută cel mai bun tratament special pentru cazul lui”, a spus Bleonț.

Actorul a vorbit și despre relația lui Șerban Ionescu cu soția sa, Magda Catone.

Trebuie să aveţi o rezervă faţă de tot ceea ce declară sau auziţi că declară Şerban în această perioadă. El vede lumea din condiţia în care se află în prezent. A făcut nişte afirmaţii referitoare la Magda pe care eu le-am pus pe seama bolii. E vorba de o stare de revoltă în care persoanele care sunt şi ele afectate şi încearcă să te sprijine sunt văzute ca oameni care îţi fac şi ţi-au făcut rău şi aşa mai departe... E un soi de reacţie a bolnavului”, a spus Claudiu Bleonț.Citeşte mai multe despre:   Serban Ionescu,   boala lyme,   borelioza,   Magda Catone,   claudiu bleont,   tratament
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Monden