Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden Ștefan Bănică, despre Andreea Marin: Poziția de victimă impresionează audiența, dar nu se pupă cu realitatea (VIDEO)

Ștefan Bănică, despre Andreea Marin: Poziția de victimă impresionează audiența, dar nu se pupă cu realitatea (VIDEO)

Un articol de: |

Poziția de victimă impresionează audienţa, dar nu se pupă cu realitatea- sunt alte comentarii făcute de Ștefan Bănică la adresa fostei sale soții Andreea Marin.

Artistul nu a uitat să spună cine suferă de fapt în urma scandalurilor dintre el și Zână. De asemenea, Costin Mărculescu spune că Bănică junior nu l-a ajutat cu bani pentru un parastas , pe motiv că morţii nu mai mănâncă şi nu mai consumă lichide.

Ștefan Bănică junior continuă să comenteze declarațiile fostei sale soții Andreea Marin care a vorbit despre adev ăratul motiv de divorț. Artistul a sugerat faptul că Zâna cam ocolește adevărul.

"Eu când spun ceva şi fac şi nu mă răzgândesc peste noapte. Eu am să termin aici tragicomedia asta ieftină care nu face bine nimănui şi care nu onorează pe nimeni şi mai ales pe cea care a iniţiat-o. Poziţia de victimă impresionează audienţa, dar nu se pupă cu realitatea”, a spus Bănică.

Acesta a vorbit și despre impactul pe care l-ar putea avea tot acest scandal.

"S-au spus lucruri grave. Să te joci cu sufletul unui copil, asta lasă repercursiuni în timp. Un copil este mai important decât ambiţia construirii unei imagini publice", a mai spus artistul.

Acesta mai este însă acuzat şi de Costin Mărculescu. Acesta a lansat acuzații dure după ce a fost refuzat financiar de Bănică, pentru un ajutor de parastas. Motivul invocat de artist?

”Morţii nu mai mănâncă şi nu mai consumă lichide. A spus că nu dă niciun leu. Că de ce să dea?!!!”, sună dezvăluirea făcută de Costin Mărculescu.

Bănică, despre Andreea Marin: Poziția de victimă impresionează audiența
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Stefan Banica,   Andreea Marin,   pozitie de victima,   audienta,   realitate
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Monden