Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden Ștefan Bănică Jr. confirmă relația cu cântăreața Lavinia Pârva: „Este alegerea mea şi sper să o respectaţi”

Ștefan Bănică Jr. confirmă relația cu cântăreața Lavinia Pârva: „Este alegerea mea şi sper să o respectaţi”

Un articol de: |

Ştefan Bănică Jr. a confirmat că are o relație cu cântăreaţa Lavinia Pârva, precizând că „este dreptul fiecăruia să-şi trăiască viaţa fără a simţi nevoie de a da explicaţii".

„Observ că într-o societate plină de frământări social-politice, unii nu pot dormi din cauza vieţii mele particulare. Pentru a linişti «spiritele», declar că sunt deocamdată la începutul unei relaţii cu Lavinia Pârva şi nu ascund lucrul acesta. Sunt un om matur, liber şi e dreptul fiecăruia dintre noi să-şi trăiască viaţa aşa cum consideră, fără a simţi nevoia de a da explicaţii. Este alegerea mea şi sper să o respectaţi. Multumesc!", a declarat Ştefan Bănică Jr. pentru Mediafax.

Ștefan Bănică a fost fotografiat la domiciliul Laviniei din zona Tei, de unde a luat-o pe aceasta, apoi au mers la casa artistului, acolo unde au petrecut câteva ore împreună.

Citeşte mai multe despre:   Stefan Banica,   Lavinia Parva,   relatie,   Andreea Marin
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Monden