Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden William și Kate au făcut publice primele fotografii de familie alături de prințul George

William și Kate au făcut publice primele fotografii de familie alături de prințul George

Un articol de: |

Prinţul William şi ducesa Kate au făcut publice primele fotografii de familie cu prinţul George. În imagini apar Prinţul William şi soţia sa, Catherine, împreună cu fiul lor în grădina familiei din Bucklebury. Pozele au fost realizate chiar de tatăl ducesei, Michael Middleton.

Conform analiştilor din domeniu, fotografiile date publicităţii sunt speciale pentru că n-au fost făcute într-un cadru tradiţional regal sau de un artist profesionist.

Reprezentanţii Palatului Kensington au anunţat că tatăl lui Kate este autorul fotografiilor. Se pare că imaginile au apărut pe internet cu câteva ore mai devreme de cât intenționa cuplul regal să le facă publice pentru că, în mod normal, acestea ar fi trebuit să fie anunţate marţi, la 7 dimineaţa, dar au putut fi văzute de public în jurul ore 4.30.

În trecut, fotografiile oficiale ale familiei regale erau realizate într-un mod formal cu decor realizat de profesionişti, precum Mario Testino, un preferat al prinţesei Diana. Acelaşi fotograf s-a ocupat şi de imaginile cuplului la logodnă. Prinţul George, al treilea în linie la tron, s-a născut pe 22 iulie.

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Monden