Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică ADEVĂRATUL GRINDEANU se întoarce: Dragnea mi-a vorbit PĂRINTEȘTE

ADEVĂRATUL GRINDEANU se întoarce: Dragnea mi-a vorbit PĂRINTEȘTE

Un articol de: |

Marea împăcare în politica autohtonă. La circa două luni de la criza care a dus la o premieră în România – moțiunea împotriva propriului guvern – Sorin Grindeanu și Liviu Dragnea și-au dat mâna, deciși să lase în urmă amenințările și cuvintele grele pe care și le-au adresat.

Am avut o discuție constructivă și, deopotrivă, amicală cu Liviu Dragnea. S-au spus foarte multe lucruri. Nu cred că a trecut cu totul peste ceea ce s-a petrecut, dar a arătat multă înțelegere. Mi-a vorbit despre tinerețe și despre tentații, despre loialitatea față de partid și despre datoria față de țară. Aș zice că mi-a vorbit părintește. Sper că ceea ce s-a întâmplat îmi va aduce un plus experienței politice, un plus pe care îmi doresc să-l folosesc in continuare în interiorul partidului.

Citește și: Tudor Chirilă: Dragnea și PSD au reușit performanța de a reduce la zero semnificația și conținutul funcției de prim-ministru în RomâniaDe ce a murit starleta porno Olivia Nova. Șocant de la ce i s-a tras sfârșitulPrimarul din Giurgiu declară RĂZBOI șpăgii. Ce i-a SFĂTUIT pe locuitori

Când doi oameni maturi care își doresc stabilitate pentru această țară stau din nou la aceeași masă, este clar că își doresc amandoi un partid puternic și nedivizat care să guverneze spre binele cetățenilor”, a declarat fostul premier pentru stiripesurse.ro.

În momentul tensionat al moțiunii, acesta vorbea despre "adevăratul Sorin Grindeanu". Acum, după ce s-a întors din nou cu fața spre baronul Dragnea, fostul prim-ministru susține că, de fapt, nu s-a schimbat niciodată:Rămân același Sorin Grindeanu pe care l-ați cunoscut: deschis mereu pentru a aduce ceva în plus experienței sale”.

Totodată, Sorin Grindeanu se consideră mai înțelept” după răfuiala cu mai-marii PSD, și dispus a învăța ceva din această experiență dureroasă.”

Citește și: CUTREMUR PE SCENA POLITICĂ din România! „Constat LIPSA de demnitate a colegilor ADULATORI ai lui Dragnea! ÎMI ASUM CE ZIC! #rezist"Câte un STEAG SECUIESC pentru fiecare familie! CADOUL UDMR pentru locuitorii din Miercurea CiucCu cine a avut DRAGNEA o ÎNTÂLNIRE foarte INTERESANTĂ! După SCANDALUL din POLITICĂ, ȘEFUL PSD ...

Întrebat de ce nu s-a pliat pe dorința partidului în urmă cu două luni, Grindeanu spune că nu a vrut niciodată intenția de a crea o criză politică.

Nu am vrut ca partidul să sufere din cauza mea. În momentul crizei, am realizat, dar numai după aceea am conștientizat pe deplin, că există interese care urmăresc slăbirea PSD, care vor ca PSD să eșueze.  

Citește și: PRIMA REACȚIE a celebrului PSD-ist SCĂPAT de ÎNCHISOARE: 'Vă mulţumesc că aţi crezut în mine...Dumnezeu să ne ajute!'”Am fost PREMIANT!” Daea și agricultura - Soluțiile sunt admirabile, dar lipsesc cu desăvârșire (VIDEO)Olguța le PLÂNGE DE MILĂ PSD-iștilor: Abuzurile DNA...Câte să mai tolerăm?

Ar fi trebuit să am o mai bună comunicare cu partidul din care fac parte, cu toți colegii mei. Nu am avut niciodată intenția de a face rău partidului alături de care am câștigat alegerile.

Vă repet, am crezut că partidul va pierde puterea dacă pierde premierul. Am crezut că președintele Iohannis nu mai numește un premier de la PSD”, a adăugat fostul premier.

Citește și: Încă un om al lui Tudose PLEACĂ ACASĂ! Marius Nica a DEMISIONAT din funcția de Ministrul delegat pentru Fonduri EuropeneNumiri BOMBĂ în COMPANIILE DE STAT: VEDETE TV, CASIERE şi BIBLIOTECARIMesajul unui BĂTRÂN, către POLITICIENI: “Hoţia din România, beţia din Rusia şi curvia din Franţa nu vor pieri niciodată”

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică