Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Antonescu: Legiuitorul nu e Curtea Constituțională, ci Parlamentul. Legislativul și Executivul nu au fost suspendate

Antonescu: Legiuitorul nu e Curtea Constituțională, ci Parlamentul. Legislativul și Executivul nu au fost suspendate

Un articol de: |

Președintele interimar Crin Antonescu a declarat, vineri, referitor la referendumul pentru demiterea președintelui, că legiuitorul nu e Curtea Constituțională, ci Parlamentul, astfel că legislativul și executivul nu au fost suspendate ori substituite, neputând fi vorba de o livitură de stat.

„Legiuitorul nu e Curtea Constituțională, ci este Parlamentul, sub condiția de constituționalitate, pe care o verifică și o exprimă hotărările Curții Constituționale, care trebuie și vor fi întotdeauna întocmai respectate. Parlamentul și Guvernul României nu au fost suspendate, ele nu au fost substituite în calitatea lor de legiuitor cu Curtea Constituțional”, a declarat Antonescu.

Președintele interimar Crin Antonescu a declarat, vineri, că în România nu s-a încălcat Constituția decât de președintele suspendat Traian Băsescu.


Citeşte mai multe despre:   Crin Antonescu,   referendum
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică