Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Baconschi: Ungureanu vs. Antonescu, în cazul nefericit în care românii sceptici stau acasă la referendum

Baconschi: Ungureanu vs. Antonescu, în cazul nefericit în care românii sceptici stau acasă la referendum

Un articol de: |
Foto: gov.ro Politică

Fostul ministru de Externe Teodor Baconschi a lansat pe Facebook scenariul unei candidaturi Mihai Răzvan Ungureanu contra Crin Antonescu, în cazul în care preşedintele Traian Băsescu este suspendat în urma referendumului.

„E nevoie de o restare a scenei politice. Ea nu poate fi operată subit. Referendum - dacă învinge NU - avem o primă contrapondere la tirania majorităţii de încropeală. Apoi PDL, Noua Republică şi PNŢCD se aliază electoral pe o platformă comună cu ICCD. MRU contra Antonescu, în cazul nefericit că românii sceptici stau şi de data asta acasă la referendum, în vreme ce USL îşi mobilizează electoratul captiv. Nu cred că există altă soluţie", susţine Baconschi, potrivit Mediafax.

Costurile economice şi externe ale mineriadei parlamentare vor fi amortizate în 10 ani", susține Baconschi în mesajul postat pe Facebook.

 

Citeşte mai multe despre:   Teodor Baconschi,   Mihai Răzvan Ungureanu,   Crin Antonescu
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică