Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Băsescu a primit la sediul de campanie un grup de foști colegi de la Institutul de Marină

Băsescu a primit la sediul de campanie un grup de foști colegi de la Institutul de Marină

Un articol de: |

Mai mulți foști colegi de facultate ai lui Traian Băsescu au venit, vineri, la sediul de campanie al acestuia pentru o scurtă întâlnire.

Președintele suspendat, întrebat dacă marinarii au venit pentru un miting de susținere, a negat acest lucru, precizând și că foștii colegi, absolvenți ai Institutului de Marină „Mircea cel Bătrân,” au venit din proprie inițiativă, nu invitați.

„Nu mă, pur și simplu m-au vizitat, mă încurajează. Ei mă susțin,” a spus Băsescu, citat de Mediafax.

Întrunirile acestea informale au loc de anul trecut, de la întâlnirea în care s-au sărbătorit 35 de ani de la absolvire. Și în acest an Traian Băsescu va fi organizatorul întrâlnirii de promoție, a mai spus el, tot la Neptun, ca și anul trecut.

Traian Băsescu a absolvit Institutul de Marină „Mircea cel Bătrân,” Facultatea de Navigație, Secția Comercială, în 1976. El și colegii săi au sărbătorit, anul trecut, 35 de ani de la absolvirea institutului la vila de protocol a președintelui de la Neptun.

Întâlnire a lui Traian Băsescu cu foștii colegi de facultate, la sediul de campanie
Embed:

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică