Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Băsescu, atac la adresa lui Nicușor Dan: Să îi căutăm să se alieze cu nişte generali. Cu cine să se alieze dacă nu vrea cu politicieni? (VIDEO)

Băsescu, atac la adresa lui Nicușor Dan: Să îi căutăm să se alieze cu nişte generali. Cu cine să se alieze dacă nu vrea cu politicieni? (VIDEO)

Un articol de: |

Nicuşor Dan a fost criticat de Traian Băsescu. Preşedintele PMP spune că nu înţelege refuzul liderului Uniunii Salvaţi Bucureştiul de a încheia alianţe cu alte formaţiuni în Consiliul General al Municipiului Bucureşti şi în consiliile locale de sector. Băsescu spune că Nicușor Dan ar fi trebuit să accepte funcția de viceprimar, informează B1 TV.

"Nu îl înţeleg pe Nicuşor Dan. A obţinut scorul pe care l-a obţinut la Bucuresti şi a refuzat să preia postul de viceprimar. Ar fi putut să i se delege dreptul de a semna autorizațiile de costruire, dreptul de a semna pentru spații verzi, să pună în practică ce spune. Să îi căutăm să se alieze cu nişte generali. Cu cine să se alieze dacă nu vrea cu politicieni? El a obținut 30 de procente. Cu asta nu e de joacă. Ai obligaţia să le valorifici”, a declarat Băsescu pentru RTV.

Băsescu, atac la adresa lui Nicușor Dan: Să îi căutăm să se alieze cu nişte generali. Cu cine să se alieze dacă nu vrea cu politicieni?

Citește și: CTP: Bandiții politici Dragnea și Tăriceanu sunt moștenitorii celor care au ordonat omorârea românilor în decembrie `89Ce a făcut acest polițist cu trandafirii aruncați spre sicriul Regelui. Merită respectul tuturorKlaus Iohannis a încălcat protocolul la înmormântarea Regelui. Ce gest a făcutHaos sau hărnicie? România e iar lider regional la numărul de modificări legislative

Citeşte mai multe despre:   Basescu,   nicusor dan,   aliante,   consiliul general al municipiului bucuresti
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică