Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Băsescu: Crin Antonescu s-a autointitulat președinte al României, că tot e vremea autointitulărilor (VIDEO)

Băsescu: Crin Antonescu s-a autointitulat președinte al României, că tot e vremea autointitulărilor (VIDEO)

Un articol de: |

Traian Băsescu spune că viitorul președinte al României încă nu este vizibil la ora actuală, în ciuda faptului că Crin Antonescu s-a autointitual „șef al statului”.

„Știți că e vremea autointitulărilor acum în România, care regi, care împărați. În acest weekend s-a autointitulat și Crin Antonescu președinte. El a zis că nu poate fi candidat, ci direct președinte. Mă uit la cei doi lideri ai celor mai mari structuri politice. Antonescu ar fi un dezastru pentru România, Ponta - un dezastru pentru România, și imatur și pregătit oricând să mintă. Luați-le declarațiile de la o zi la alta”, a spus Traian Băsescu.

Președintele spune că în acest moment nu se poate configura imaginea viitorului președinte, nici din partea puterii, nici a opoziției.

„Fie că mă uit la Macovei, Predoiu sau Udrea, singurul politician care crește în sondaje la ora actuală, tot nu vezi încă președintele, nu-l poți identifica. Și când am candidat eu prima dată, nu se vedea președintele. De aceea încă nu disper”, a mai declarat Traian Băsescu.

Traian Băsescu: Crin s-a autointitulat președinte
Embed:

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică