Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Băsescu, despre întreruperea comunicației STS: „E o chestiune ridicolă. Măsura a fost luată pentru că STS are misiunea de a transmite datele la alegeri”

Băsescu, despre întreruperea comunicației STS: „E o chestiune ridicolă. Măsura a fost luată pentru că STS are misiunea de a transmite datele la alegeri”

Un articol de: |

Președintele suspendat Traian Băsescu a vorbit, vineri, în cadrul unei emisiuni televizate, despre măsura STS de a întrerupe comunicațiile speciale de la sediul său de campanie.

Lucrul acesta trebuia făcut de la început, însă e de un ridicol total. Telefonul ăsta îl ridici și îți răspunde o centralistă și îi spui: Dă-mi legătura cu aghiotantul, cu ofițerul SPP. Dacă e acolo, îți dă legătura, dacă nu, pe mobil. La ce te ajută: Nu există riscul ca de la operatorii de telefonie să se afle că te duci la Suceava și acolo să te aștepte un grup violent. Acum o să te sun pe mobil, asta e. Este neimportant, pur și simplu garanta securitatea convorbirilor”, a declarat Băsescu, potrivit Hotnews.

Potrivit președintelui suspendat, măsura dispusă de Crin Antonescu a fost luată întrucât STS are o misiunea importantă, aceea de a transmite datele de la alegeri.

Telefonul operativ e doar pentru securitatea convorbirilor, nu sunt cifrate, nu sunt codate. Din punctul meu de vedere, e o chestiune ridicolă, ea a fost însă utilizată pentru că STS are o misiune foarte importantă, transmiterea datelor de la alegeri. Aveau nevoie probabil ca să mai adauge două milioane, trei milioane de voturi la transmisie.”, a declarat Băsescu.

Preşedintele interimar, Crin Antonescu, a anunţat, vineri, că a dat dispoziţie directorului STS, Marcel Opriş, să întrerupă "de îndată" linia specială de la sediul de campanie al preşedintelui suspendat, Traian Băsescu.

Citeşte mai multe despre:   Preşedintele Traian Băsescu,   telefon special,   sts,   comunicatii sts
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică