Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Băsescu i-a înmânat un dosar roșu lui Ponta, pe care l-a fluturat la finalul învestiturii Ecaterinei Andronescu

Băsescu i-a înmânat un dosar roșu lui Ponta, pe care l-a fluturat la finalul învestiturii Ecaterinei Andronescu

Un articol de: |

Președintele Traian Băsescu i-a înmânat, luni, premierului Victor Ponta, la finalul ceremoniei de învestitură în funcția de ministru al Educației a Ecaterinei Andronescu, un dosar roșu pe care l-a fluturat câteva secunde și pe seama căruia cei doi au discutat o vreme, arată Mediafax.

Dosarul roșu a fost primit de premier din partea șefei de protocol a Palatului Cotroceni. La finalul ceremoniei, șeful statului s-a oprit în dreptul lui Victor Ponta și a discutat cu acesta câteva momente pe tema dosarului menționat.

Ecaterina Andronescu a depus, luni, jurământul de învestitură în funcția de ministru al Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, după ce preşedintele Traian Băsescu a semnat decretul de numire a sa în funcţie.

Ponta a primit un dosar roșu din partea lui Băsescu
Embed:
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică