Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Băsescu: Le-am cerut serviciilor să îmi spună al cui filaj este cel de la Paris, în cazul Elenei Udrea

Băsescu: Le-am cerut serviciilor să îmi spună al cui filaj este cel de la Paris, în cazul Elenei Udrea

Un articol de: |

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, că a discutat cu şefii SRI şi SIE despre materialul publicat de un freelancer despre EADS precum şi despre urmărirea lui Udrea, Bica şi Topoliceanu şi le-a spus: "Dacă nu e filaj al statului, îmi spuneţi al cui e!", iar reacţia a fost că vor căuta.

„Cineva a făcut acest filaj, pentru că suntem de acord că nu e vorba de paparazzi. Am întrebat: «Dacă nu e filaj al statului, la puterea pe care o aveţi, îmi spuneţi în câteva zile a cui e»", a spus Băsescu la Realitatea TV.

„Eu nu pun degetul pe niciun serviciu, spun că au fost servicii. «Dacă nu au fost, îmi demonstraţi». Am cerut un final la această problemă publică, cine a făcut supravegherea", a continuat președintele.

Băsescu a mai arătat că dacă i se va spune că a fost vorba despre paparazzi, va râde. "O să râd, sunt convins că nu au fost paparazzi", a precizat şeful statului.


Citeşte mai multe despre:   Traian Basescu,   Elena Udrea,   Serviciile Secrete
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică