Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Băsescu: N-am niciun gând să candidez la președinția Republicii Moldova. La Primăria Capitalei, mai păstrăm misterul

Băsescu: N-am niciun gând să candidez la președinția Republicii Moldova. La Primăria Capitalei, mai păstrăm misterul

Un articol de: |
Foto: aktual24.ro Politică

Informația conform căreia că am solicitat cetățenie moldovenească pentru a mă ascunde de procurori este o speculație venită din partea unor oameni de proastă calitate, a susținut fostul președinte Traian Băsescu la Adevărul Live. Acesta a mai spus că nu are de gând să candideze la președinția Republicii Moldova, dar analizează o eventuală candidatură pentru primăria Bucureștiului.

 ”Am văzut speculaţiile unor oameni de proastă calitate, punând aceast solicitare pe seama faptul că m-aş ascunde de procurorii români în Moldva. Din Moldova te aduce oriuce procuror în 24 de ore. În timpul meu s-au dat 500 de mii de cetăţenii româneşti pentru persoanele din Moldova, mi s-a părut firesc să cer şi eu cetăţenia moldovenească. Indiferent că statul moldovean va fi sau nu de acord, eu mi-am făcut datoria. N-am niciun gând să candidez. Ca să candidezi în Moldova, trebuie să ai 10 ani domiciliul acolo, dar mie nici prin gând nu-mi trece“, a declarat Băsescu.

Citește și: Primarul din Giurgiu declară RĂZBOI șpăgii. Ce i-a SFĂTUIT pe locuitoriTudor Gheorghe: 'Sunt unul dintre cei mai bogați români'. Ce venituri areCUTREMUR PE SCENA POLITICĂ din România! „Constat LIPSA de demnitate a colegilor ADULATORI ai lui Dragnea! ÎMI ASUM CE ZIC! #rezist"

Cât despre o eventuală candidatură pentru Primăria Capitalei, acesta a spus că analizează și preferă să păstreze misterul: ”dacă am lămurit-o că nu voi candida la preşedinţia Republicii Moldova, hai să mai păstrăm un mister. Să vedem. Analizez, voi face ce trebuie“.

Cât despre cei care au anunțat deja că vor candida, Băsescu a spus că sunt ”interesanți”.

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică