Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Băsescu, pe șantierul tronsonului de autostradă Arad - Nădlac: E o proastă guvernare, este emblema neputinței noastre (VIDEO)

Băsescu, pe șantierul tronsonului de autostradă Arad - Nădlac: E o proastă guvernare, este emblema neputinței noastre (VIDEO)

Un articol de: |

Președintele Traian Băsescu s-a aflat, miercuri, la șantierul tronsonului de autostradă Arad - Nădlac, unde a acuzat ”o proastă guvernare” pentru construcțiile care au fost abandonate.

Marele păcat este că e vară. Când să lucrezi la autostrăzi? Iarna? Este inadmisibil modul în care se stabilesc prioritățile, uităm că vara lucrează constructorii și ne ocupăm de alte trăsnăi. Pe de altă parte, mărim taxele contribuabilului și pe acești 39 de km avem miliarde îngropate care nu se valorifică pentru că nu se finalizează lucrările. Cred că dacă vrem o emblemă a neputinței, venim pe autostrada Nădlac – Arad și vedem ce înseamnă proastă guvernare. Este o etichetare pe care o fac fără reținere. Aici nici nu discutăm de nu știu ce efort bugetar. Discutăm despre bani europeni”, a explicat președintele.

Acesta a precizat că nu înțelege de ce nu s-a găsit un alt constructor pentru tronsonul Nădlac - Pecica, deși proiectul a fost întrerupt încă din luna noiembrie a anului trecut.

„, a continuat președintele. 

Traian Băsescu a spus că trage ”public” un semnal de alarmă către Guvern ”să se trezească”.

Traian Băsescu, la Nădlac: E o proastă guvernare
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Traian Basescu,   santier,   arad - nădlac,   Guvern,   semnal de alarma,   constructii
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică