Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Băsescu: România nu e nici marginalizată în UE, nici pusă la colț. După Juncker, politicienii români au ținut discursuri prin care au demonstrat că nu au înțeles nimic (VIDEO)

Băsescu: România nu e nici marginalizată în UE, nici pusă la colț. După Juncker, politicienii români au ținut discursuri prin care au demonstrat că nu au înțeles nimic (VIDEO)

Un articol de: |

Declarația de la Roma și discursul lui Jean Claude Juncker din Parlament au arătat clar că România nu e marginalizată, ci că, în Uniunea Europeană, fiecare se așază unde vrea, acolo unde dorește să se intregreze, a declarat fostul președinte Traian Băsescu, în emisiunea Se întâmplă acum!, moderată de Tudor Barbu pe B1 TV.

”România nu e nici marginalizată, nici pusă la colț. Din păcate, după discursul lui Juncker au urmat discursuri ale politicienilor români care nu au înțeles nimic din declarația de la Roma. S-au referit la țară de mâna a doua, de categoria a doua și altele, or Declarația de la Roma și discursul explicativ al lui Juncker au fost limpezi. Fiecare se așază unde vrea, acolo unde dorește să se intregreze în UE!

Citește și: CTP: Bandiții politici Dragnea și Tăriceanu sunt moștenitorii celor care au ordonat omorârea românilor în decembrie `89Ce a făcut acest polițist cu trandafirii aruncați spre sicriul Regelui. Merită respectul tuturorKlaus Iohannis a încălcat protocolul la înmormântarea Regelui. Ce gest a făcutHaos sau hărnicie? România e iar lider regional la numărul de modificări legislative

România în mandatul meu s-a ferit să se alăture Grupului de la Vișegrad și mă bucur că această politică se menține. Ce se promovează acolo e un naționalism și un individualism excesiv al statelor membre. România nu are nevoie de așa ceva, România trebuie să fie deschisă către integrare”, a declarat Traian Băsescu, pentru B1 TV. 

Fostul președinte a mai susținut că România se așază unde vrea în cadrul Uniunii, dar ”trebuie să adere la Zona Euro și va fi în nucleul dur”. 

”Problema fundamentală e ce facem de azi înainte. Trebuie explicat foarte bine pentru că se produce o mare ticăloșie. Există un grup de oameni care vrea ca România să stea în afara Zonei Euro, spunând că România nu e pregătită, pentru interesul bancherilor, nu al românilor”, a mai susținut Traian Băsescu.

Băsescu: România nu e nici marginalizată în UE, nici pusă la colț. După Juncker, politicienii români au ținut discursuri prin care au demonstrat că nu au înțeles nimic

Citește și: PSD vrea modificarea Legii pentru prevenirea, descoperirea şi sancţionarea faptelor de corupţie. Explicațiile deputatului ”Mitralieră””Un comunist tot comunist rămâne, oricât s-ar flenduri printre capete încoronate”Camera Deputaţilor a cheltuit peste şapte milioane de lei într-o singură lună. Pe ce au dat aleșii banii

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică