Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Biroul Național al USR: Un nou președinte al partidului va fi ales de Congres care se convoacă, potrivit statutului, “de îndată”

Biroul Național al USR: Un nou președinte al partidului va fi ales de Congres care se convoacă, potrivit statutului, “de îndată”

Un articol de: |
Foto: dcnews.ro Politică

Biroul Național al Uniunii Salvați România a anunțat joi, printr-un comunicat de presă intitulat ”USR merge mai departe”, că ăn scrut timp se va convoca un congres în cadrul căruia să fie ales un nou președinte al formațiunii, după demisia lui Nicușor Dan.

”Biroul Național va declanșa procedurile statutare după ce filiala USR sector 6 din București va lua act de această demisie. Potrivit statutului USR, președintele interimar va fi vicepreședintele care a obținut cele mai multe voturi la Congresul USR, Elek Levente, președintele fialalei USR Cluj. Un nou președinte al partidului va fi ales de Congres care se convoacă, potrivit statutului, “de îndată”. Biroul Național a decis de asemenea, cu largă majoritate, convocarea Comitetului Politic al partidului în termenul statutar de 15 zile”, se arată în comunicatul USR

Citește și: Președintele Consiliului Județean Buzău a fost implicat într-un accident rutierBianca este însărcinată! Vestea zilei în showbiz și primele declarațiiRegele Mihai va fi înmormântat pe întuneric! Explicația Bisericii OrtodoxeŞerban Nicolae: Pot să fiu şi un INCULPAT de rang mic

Reprezentanii USR mai transmit că în cadrul formațiunii se află lideri care, la fel ca Nicușor Dan, s-au format în societatea reală, necoruptă și că USR rămâne ”deschis tuturor opțiunilor de conștiință ale membrilor săi prezenți și viitori”.

USR a atras oameni care nu au mai făcut politică, oameni recunoscuți pentru meritele lor profesionale. USR s-a născut altfel decât celelalte partide, ca o mișcare a cetățenilor care au decis să se implice pentru că lucrurile mergeau prost în România. De aceea în USR există lideri care, asemenea lui Nicușor Dan, s-au format în societatea reală, necoruptă, care nu sunt datori nimănui cu nimic, persoane decente și competente care îşi pot asuma responsabilități atunci când este cazul.

USR rămâne ca și până acum un partid deschis tuturor opțiunilor de conștiință ale membrilor săi prezenți și viitori. USR este al tuturor membrilor și este o mișcare profund necesară societății, un anticorp social menit să acționeze împotriva corupției transpartinice. USR va continua schimbarea pe care a început să o aducă în politică și în administrația Bucureștiului: mai multă transparență, fără corupție. USR merge mai departe!”, se mai arată în comunicatul citat. 
 

Citește și: Comisia Iordache a votat: Imunitate sporită pentru judecători și procurori / PSD vrea ca votul asupra ultimelor două legi ale Justiției să se dea miercuriPSD vrea ”să ningă cu grațieri” până pe 25 decembrieCăciula, simbolul puterii politicianului român (VIDEO)

Citeşte mai multe despre:   USR,   birou national,   presedinte,   congres
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică