Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Blaga:Victor Ponta și Crin Antonescu se pregătesc să împingă țara spre anarhie

Blaga:Victor Ponta și Crin Antonescu se pregătesc să împingă țara spre anarhie

Un articol de: |

Vasile Blaga a declarat, în cadrul unei conferințe de presă de vineri, că Victor Ponta și Crin Antonescu se pregătesc să împingă țara spre anarhie.

„Suspendarea președintelui României în baza unor minciuni va fi apogeul unei suite de atacuri asupra instituțiilor statului român,” a spus acesta.

El consideră că acest conflict între președinte și premier este, de fapt, unul între USL și statul de drept, air instituțiile europene sunt îngrijorate și cer revenirea la ordinea de drept.

De asemenea, dorește ca Victor Ponta să recunoască că USL a restrâns atribuțiile Curții Constituționale, a înlăturat Avocatul Poporului, a schimbat regulile referendumului, a acaparat instituțiile care îi stăteau în cale, deși a dat asigurări că ordinea de drept va fi respectată și Guvernul va asigura stabilitatea.

Blaga a spus și că cei doi lideri USL au adus economia în stare critică, iar țara este văzută ca nesigură din punct de vedere economic.

„România nu are nevoie de o stabilitate întemeiată pe instituții sub atac, legi strâmbe si presiuni asupra justiție,”  a adăugat Blaga.

Blaga: Victor Ponta și Crin Antonescu au adus economia în stare critică
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Vasile Blaga,   declaratii,   USL,   Victor Ponta,   Crin Antonescu
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică