Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Călin Popescu Tăriceanu, la vot, împreună cu Chițoiu, Gerea și Stroe

Călin Popescu Tăriceanu, la vot, împreună cu Chițoiu, Gerea și Stroe

Un articol de: |

Călin Popescu Tăriceanu a votat, duminică, la prezidențiale, alături de soția sa, la o secție de votare din Capitală, fiind însoțit de foștii lideri ai PNL care i s-au alăturat, Daniel Chițoiu, Andrei Gerea, Radu Stroe și Cristian David, relatează Mediafax.

”Vreau să subliniez importanța acestui vot pentru continuarea cursului democratic al României. Mi-aș fi dorit ca această campanie să fi fost mai mult dedicată dezbaterii programului fiecărui candidat și posibilității pe care cetățenii ar fi trebuit să o aibă pentru a cunoaște ofertele candidaților, profilul lor, punctele importante din program și punctele tari ale candidaților, dar, din păcate, a fost o campanie perturbată în ultimele trei săptămâni de subiecte de cu totul și cu totul altă natură”, a declarat Tăriceanu.

El a susţinut că prin votul de la prezidențiale se ”închide un capitol nefast al evoluției politice a României, și anume regimul Băsescu”, ceea ce înseamnă ”revenirea la normalitate, la instituții puternice, credibile în fața cetățenilor”.

”Mă refer la cele trei instituții fundamentale ale democrației, legislativul, executivul și justiția și eforturile mele vor fi dedicate acestui scop, de a reclădi încrederea și bunăstarea cetățenilor. Cred că România a avut prea mult de suferit în acești ultimi 10 ani și merită mai mult, merită mai bine”, a mai spus Tăriceanu.

Alături de fostul premier, a votat şi soția sa, Loredana Moise, care a completat o declarație pe propria răspundere deoarece a fost înscrisă în listele suplimentare.

Citeşte mai multe despre:   calin popescu tariceanu,   vot,   Daniel Chiţoiu,   Andrei Gerea,   Radu Stroe
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică