Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Camera Deputaţilor a cheltuit peste şapte milioane de lei într-o singură lună. Pe ce au dat aleșii banii

Camera Deputaţilor a cheltuit peste şapte milioane de lei într-o singură lună. Pe ce au dat aleșii banii

Un articol de: |
Foto: Adevărul Politică

Camera Deputaţilor a cheltuit peste şapte milioane de lei, numai în luna octombrie.

Camera condusă de președintele PSD, Liviu Dragnea, a dat acești bani pe salarii, deplasări în afara ţării, diurne, cazare, transport, telefoane şi birouri din circumscripții.

Citește și: PRIMA REACȚIE a celebrului PSD-ist SCĂPAT de ÎNCHISOARE: 'Vă mulţumesc că aţi crezut în mine...Dumnezeu să ne ajute!'Româncă de 16 ani, violată. I-au examinat zona intimă și au găsit un detaliu ireal”Am fost PREMIANT!” Daea și agricultura - Soluțiile sunt admirabile, dar lipsesc cu desăvârșire (VIDEO)

Totalul indemnizaţiilor nete ale deputaţilor în luna octombrie a fost de 3.218.846 de lei, cel mai mare salariu fiind de 11.696 de lei, al preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, iar cel mai mic, de 4.576 de lei, al fostului ministru al Tranporturilor, deputatul Răzvan Cuc, arată datele publicate de Cameră.
Cheltuielile de cazare s-au ridicat la suma de 1.257.907 de lei, pe transport s-au dat 978.856 de lei, iar abonamentele de telefonie mobilă au costat 6.343 de lei. 

Deputaţii au mai primit diurne de 935.208 de lei, adică 887.184 de lei pentru deplasarea la lucrările din Parlament şi alte 48.024 de lei pentru deplasările în circumscripţiile electorale din țară. Cheltuielile cu deplasările în străinătate au însumat 308.376 de lei.

De asemenea, un buget de 2.086.381 de lei a fost alocat pentru cheltuielile cu personalul de la birourile deputaţilor din circumscripţiile electorale. Cei mai mulţi bani, 156.833 de lei, au fost cheltuiţi pe birourile parlamentare din Bucureşti, iar cei mai puţini, 12.843 de lei, pentru cele din Mehedinţi. 

Citește și: Olguța le PLÂNGE DE MILĂ PSD-iștilor: Abuzurile DNA...Câte să mai tolerăm?Încă un om al lui Tudose PLEACĂ ACASĂ! Marius Nica a DEMISIONAT din funcția de Ministrul delegat pentru Fonduri EuropeneNumiri BOMBĂ în COMPANIILE DE STAT: VEDETE TV, CASIERE şi BIBLIOTECARI

Suma alocată bunurilor şi serviciilor de la birourile parlamentare a fost de 4.166.872 de lei.

Citeşte mai multe despre:   Camera Deputaților,   deputați,   Dragnea,   indemnizații,   diurne,   deplasări,   transport,   cazare,   birouri parlamentare
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică